Rozhranie HDUI TV

Naša IPTV toho zvládne naozaj veľa. Teraz môžete mať televíziu kdekoľvek aj s kompletnou jedinečnou funkcionalitou. Zistite, ako sme vylepšili našu digitálnu televíziu.
Už takmer 2,5 roka niektorí naši zákazníci využívajú nové užívateľské rozhranie digitálnej televízie, ktoré bolo vyvinuté ako súčasť komplexnej služby. Ide hlavne o spojenie a komunikáciu viacerých zariadení medzi sebou.

V novom užívateľskom rozhraní môžete ovládať Váš Set-top box mobilným telefónom či tabletom, môžete spravovať a plánovať svoje nahrávky, zoznamy kanálov, staníc a všetky tieto funkcie máme dostupné aj v zákazníckej sekcii/klientskej zóne.


hdui1

Čo je užívateľské rozhranie?

Užívateľské rozhranie je systém, ktorý vidíte na obrazovke TV a pomocou ktorého ovládate všetky dostupné funkcie digitálnej televízie.

Nové užívateľské rozhranie v HD vysokom rozlíšení (HDUI) je postavené tak, aby zariadenia, ktoré sú spojené s Vašou službou, spolu navzájom komunikovali a prinášali Vám naozaj pohodlné a jednoduché ovládanie televízie. Zmenou prešiel hlavne dizajn HDUI, ktorý je úplne iný, na aký ste boli dozteraz zvyknutí. HD rozlíšenie ponúka všetky informácie do najemnších detailov.

Pokiaľ ešte nepoužívate nové užívateľské rozhranie, pozrite si, akými inováciami prešlo a aké výhody Vám ponúka táto zmena.


hdui2

Radosť pozerať

Najväčšou zmenou prešiel dizajn, ktorý v súčasnej podobe ponúka hlavne jednoduchosť. Samotné ovládanie zvládnete ihneď a rovnako tak rýchlo si naň aj zvyknete.

Detailnejšie spracovanie a vysoké rozlíšenie umožňuje pohodlné čítanie informácií. Rovnako tak jednoduché a prehľadné je pohybovať sa v MENU, nakoľko vždy viete, kde v MENU sa práve nachádzate.
Dostatoočne veľké písmená sú čitateľné a prehľadné pre každého.


hdui3

Informácie rýchlo a jednoducho

Informácie, ktoré hľadáte, nájdete vždy prehľadne usporiadané. Či už ide o programového sprievodcu EPG alebo informácie o reláciah, všade sa dostanete iba pár kliknutiami.

EPG prehľadne zobrazuje TV stanice, jednotlivé relácie, čas ich vysielania, zároveň podľa sfarbenia pozadia ihneď viete, či danú reláciu môžete sledovať z TV archívu, taktiež vidíte, či je relácia nahratá alebo je naplánované jej nahrávanie.

V jednoduchosti je krása...


 

Niekoľko dôležitých otázok a odpovedí

  • Prečo ste priniesli nové rozhranie? 
    Nové rozhranie prináša v sebe súčasné moderné trendy ovládania služby prezentujúcej video obsah živého a neživého vysielania. No hlavne nám toto rozhranie umožňuje integrovať viaceré nové funkcie.
  • Je to len "kozmetická úprava", alebo je to skutočná zmena?
    Ak našu službu IPTV už používate, je dokonca možné, že si budete potrebovať trochu zvyknúť na niektoré zmeny súvisiace s ovládaním v novom užívateľskom rozhraní. Sme však presvedčení, že si na toto nové moderné ovládanie našej služby rýchlo zvyknete.
  • Môžem sa vrátiť späť?
    Staré užívateľské rozhranie po 23. 7. 2019 už nebude možné používať.
  • Bude to fungovať aj na mojom STB?
    Nové rozhranie je možné používať na STB, ktoré máme bežne nasadené v našej sieti. Ide o modelové rady 1903, 1963, 1003, 1113, 1103, 1853, 2853, 4302, 5305.


Manuál k novému rozhraniu stiahnete TU

Ako si prepnem zoznam kanálov?

5 dôvodov prečo WIFIBER net

  • 1. Najnižšia cena rýchleho internetu v okolí
  • 2. Najvyššia kvalita a rýchlosť internetu
  • 3. Bez inštalačného poplatku aj bez viazanosti pri inštalacií našimi technikmi
  • 4. Najmodernejšia infraštruktúra u vás doma
  • 5. Prejdite od iného operátora. Ak máte viazaný internet od iného poskytovateľa, dáme Vám možnosť si ho zmeniť na WIFIBER Internet od SURANY.NET. Dostanete od nás na dobu zvyšnej viazanosti internet zadarmo (najviac 12 mesiacov). Stačí ak sa pri objednávaní preukážete zmluvou o pripojení, kde je definovaná vaša viazanosť, ako aj poslednú faktúru za služby od iného poskytovateľa na vaše meno a adresu prípojky.

Klientská zóna

ipv6 ready ripe
vub eplatby sporopay eplatby
infolinka 0905-249-280
kontakt »